Plata prin transfer bancar

Daca alegi varianta transferului bancar, vei primi un email care va contine toate detaliile necesare platii. Expedierea comenzii se va face dupa incasarea sumei în contul nostru. Trebuie sa cunosti urmatoarele date atunci când vrei să achiti cu OP (ordin de plata):

Numele Companiei: S.C. DENTOTAL PROTECT S.R.L.
Sediul Social:Splaiul Independentei, nr. 319,Sema Parc: Cladirea Bruxelles, intrarea A, etaj 1,Bucuresti, Sector 6,Romania

Forma Juridica: Societate cu Raspundere Limitata
CUI: RO6812309
Nr.Reg.Com: J40/28774/1994
Banca: GARANTI BANK
Cont in RON: RO67UGBI0000652001335RON

Online cu card bancar prin Plationline.ro

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.