Date Generale

Platforma CURSURI DENTOTAL este administrata de compania S.C. DENTOTAL PROTECT S.R.L. înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/28774/1994, avand CUI 6812309, atribut fiscal RO, CIF RO6812309, cu sediul social în Splaiul Independentei, Nr. 319L, Cladirea Bruxelles Office Building Corp B, Et. 1, București, Sector 6, Romania, telefon +40-21-311.56.17/18/19, fax +40-21-311.56.20 si contul bancar cu RO67UGBI0000652001335RON deschis la GARANTI BANK S.A.

Îți recomandăm să citești acest document cu atenție. Prin utilizarea site-ului CURSURI DENTOTAL, vizitatorul isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).
Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul CURSURI DENTOTAL și, o data incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor părți.
Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru.
Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată.

Comanda

Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate. Pentru comenzile prin Internet, urmatorii pasi (descrisi drept Pasul 1-5) trebuie urmati:
Pasul 1 – selectarea evenimentului
Pasul 2 – completarea detaliilor de facturare prin introducerea datelor personale.
Pasul 3 – selectarea metodei de plata
Pasul 4 – acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
Pasul 5 – confirmarea comenzii de catre CURSURI DENTOTAL.

Cum platesc

Îți oferim mai multe posibilități pentru achitarea unei comenzi acceptate.

Alege-o pe cea mai convenabilă:

    • Plata integrala prin card bancar, online
    • Plata numerar, prin intermediul curierului
    • Plata prin transfer bancar

Online plata integrala prin Card Bancar

• Pentru plata prin card bancar nu se percepe niciun comision.
• Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).
• Poti achita prin card bancar din fata calculatorului. Plata se desfasoara in conditii de maxima securitate garantate de platform 3D Secure, platforma in care site-ul DENTOTAL este inrolat.

Online cu card bancar prin Plationline.ro

• Pentru platile cu card bancar prin Plationline, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor cu numele cursuri.dentotal .
• Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
• Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
• „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata numerar prin intermediul curierului

Poți plăti produsele comandate direct curierului, în momentul livrării lor.
Nu se va percepe nici un comision suplimentar, valoarea facturii va fi egală cu suma menționată în mesajul de acceptare a comenzii.
Scadenta facturii se considera a fi:
• data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom
• data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Plata prin transfer bancar

Dacă alegi varianta transferului bancar, vei primi un email care va conține toate detaliile necesare plății. Expedierea comenzii se va face dupa încasarea sumei în contul nostru. Trebuie să cunoști următoarele date atunci când vrei să achiți cu OP (ordin de plată):
Beneficiar: S.C. DENTOTAL PROTECT S.R.L.
Numele Companiei: DENTOTAL PROTECT SRL
Sediul Social: Splaiul Independentei 319L ,Sector 6 , Bucuresti
Forma Juridica: Societate cu Raspundere Limitata
CUI: RO6812309
Nr.Reg.Com: J40/28774/1994
Banca: GARANTI BANK
Cont in RON: RO67UGBI0000652001335

In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Livrarea biletelor

Biletele plasate pe platforma cursuri.dentotal.ro, beneficiaza de transport GRATUIT oriunde in tara, indiferent de valoarea totala a comenzii si sunt livrate cu ajutorul firmelor de curierat partenere:

o Nemo Express
o Fan Curier
o Team Curier

Livrarea biletelor se face astfel:

Biletele plasate pana in ora 17:00 de luni pana vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Bucuresti in aceeasi zi in care s-a plasat comanda;

Biletele plasate dupa ora 17:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare;

Din momentul preluarii biletelor, firma de curierat garanteaza livrarea in 24 de ore, oriunde in tara si absolut GRATUIT.
*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate de la sediul nostru in prima zi lucratoare si vor ajunge la tine in urmatoarea zi.

Ce se intampla dupa plasarea comenzii?

Dupa plasarea comenzii, veti primi un e-mail cu titlul “confirmare comanda”, urmand ca in maxim 24 ore sa primiti un al doilea e-mail cu titlul “Comanda expediata”. Cel de-al doilea e-mail va contine AWB-ul coletului pentru ca dumneavoastra sa puteti urmari online livrarea acestuia.

Comenzile plasate in magazinul nostru, Dentotal beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara, indiferent de valoarea toatala a comenzii!

Pentru comenzile a caror destinatie este in afara Municipiului Bucuresti, livrarea va fi efectuata de catre firma de curierat aleasa. Comenzile plasate pana in ora 17:00 de luni pana vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Bucuresti in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 17:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea livrarea in 24 de ore, oriunde in tara si absolut GRATUIT.

*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate de la sediul nostru in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi. Ex: Comenzile plasate vinerea dupa ora 17:00 vor fi expediate LUNI, in prima zi lucratoare iar livrarea se va face in cursul zilei de MARTI.

Politica Retur / Anulare

Returnarea contravalorii biletelor

Biletul achiziţionat poate fi returnat sau schimbat numai dacă organizatorul evenimentului acceptă şi numai cu respectarea condiţiilor de la pct. A de mai jos, cu excepţia cazului în care evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), caz în care returnarea biletului şi rambursarea sumelor achitate va fi efectuată potrivit lit. B de mai jos. . Sub nicio forma nu se iau in considerare cererile de rambursare primite cu mai putin de 72 ore inainte de data si ora de incepere a evenimentului.

A. Returnarea biletului poate fi efectuată în termenele şi cu respectarea condiţiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către cursuri@dentotal.ro

1. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 30 de zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului un voucher pentru întreaga sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului cursuri.dentotal.ro

2. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 15 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului , cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 80% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru aceeaşi sumă (determinată conform prevederilor de mai sus). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului cursuri.dentotal.ro

3. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel putin 7 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului cursuri.dentotal.ro

4. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel putin 3 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 20% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru 20% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului cursuri.dentotal.ro

În funcţie de momentul formulării solicitării, cumpărătorul se va afla într-una din situaţiile menţionate la pct. 1-3 de mai sus, fără a le putea combina sau cumula. Cu alte cuvinte, dacă, solicitarea este formulată cu 15 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului, operează exclusiv pct. 2 de mai sus (fără a dobândi cumulativ şi drepturile menţionate la pct. 3 de mai sus).

B. În eventualitatea anulării unui eveniment, organizatorul va rambursa sumele achitate cu titlu de preţ pentru biletele achiziţionate de dvs, în termen de maxim 15 zile lucrătoare, doar prin transfer bancar.

Modalitati de rambursare a contravalorii biletelor in functie de modalitatea de plata cu care s-au achizitionat bilete, in urma solicitarii scrise primite pe adresa: cursuri@dentotal.ro

- daca biletele au fost achizitionate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala;

- daca biletele au fost achizitionate prin transfer bancar , rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala

- daca biletele au fost achizitionate cu plata ramburs (livrare prin curier), rambursarea se va face intr-un cont bancar in lei comunicat pe adresa: cursuri@dentotal.ro

Acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice

Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată la plasarea unei comenzi.

Drepturile de proprietate intelectuală

Numele platformei CURSURI DENTOTAL și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea S.C. DENTOTAL PROTECT S.R.L. și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.
Numele și siglele persoanelor juridice, precum și denumirile produselor pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor puteti trimite email la adresa office@dentotal.ro