Cu o experienta de peste 8 ani in dezvoltarea si promovarea de evenimente, training-uri si workshop-uri dedicate domeniului stomatologic , departamentul Mind Arena al companiei Dentstore in colaborare cu producatori internationali are capacitatea necesara pentru a putea elabora programe care sa raspunda intr-un grad inalt, necesitatilor medicilor si tehnicienilor dentari .

Anual organizam peste 150 de evenimente , la nivel national si international si ne bucuram de prezenta a peste 3000 de participanti.

Colaboram cu peste 100 de lectori atat din Romania, dar si internationali si beneficiem de suportul partenerilor Dentstore pentru a putea avea acces la cele mai noi prezentari, tehnici si cazuri clinice complexe.

maps-and-location2

Peste 150 de evenimente

group2

Peste 3000 de participanti

teaching2

Peste 100 de lectori

Obiectivul principal al acestui proiect este de a ajuta comunitatea din Romania prin programele de training ce vin in intampinarea nevoii in ceeea ce priveste dezvoltarea cunostintelor.

Educatia continua are un rol fundamental in dezvoltarea acestui sector si imbunatatirea serviciilor medicale in Romania.

Succesul de pana acum al tuturor evenimentelor organizate si angajamentul puternic al publicului nostru ne motiveaza sa ne imbunatatim in mod constant programele si sa dezvoltam noi concepte adaptate ultimelor tendinte pe plan mondial.