Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Evenimente

Tehnici de modelare ocluzala: cusp by cusp si essential lines -31.05.2024, Cluj

mai 31-9:30 am - 4:00 pm
Buy ticket

Detalii curs :

  • Modelarea reliefului ocluzal reprezintă o etapă bine individualizată a realizării unei restaurări directe din materiale compozite. Această etapă este, pe cât de complexă pe atât de importantă, atât pentru realizarea unei bune închideri marginale a restaurării, cât și pentru restabilirea contactelor ocluzale și a esteticii.
  • Modelarea morfologiei ocluzale a molarilor poate fi uneori o provocare datorită mai multor factori care trebuie eficient gestionați de medic: anatomia specifică a dintelui, materialele și instrumentele utilizate, protocolul de lucru precis și repetabil, ergonomia corectă.
  • Toate acestea se combină astfel încât medicul să obtină în final o restaurare directă cu prognostic bun pe termen lung, funcțională și estetică într-un timp de lucru și cu o investiție acceptabilă atât din partea medicului cât și al pacientului.
  • Desigur, nu toți dinții pot fi abordați folosind un singur protocol de lucru, o singură tehnică de modelare ocluzală, motiv pentru care vă propunem in acest workshop prezentarea teoretică și exersarea practică a celor mai utilizate două tehnici de modelare ocluzală. Astfel veti invata si exersa o tehnică secvențială de realizare a cuspizilor, tehnica cuspizilor succesivi și o tehnică simultană, tehnică liniilor esențiale.
  • Fiecare participant va aplica aceste tehnici de modelare ocluzală pentru realizarea a 3 restaurări directe (cavități de clasa I și clasa II) printr-o o abordare centripetă cu matrici sectoriale Palodent V3 și, respectiv matrici circulare Palodent 360 folosind compozit compactabil convențional Neo Spectra ST, compozit fluid bulk SDR (Smart Dentin Replacement) și accesorii specifice.

 

Program :

  •  9:15 –   9:30  – Inregistrare participanti
  •  9:30 – 11:30 – Partea teoretica
  • 11:30 – 12:10 – Pauza (finger food)
  • 12:10 – 14:30 – Hands on / Partea practica

 

*Medicii participanti la curs  vor primi CADOU 2 seringi : 1 Neo Spectra ST LV seringa 3g Variante A2  si 1 Neo Spectra ST HV .

 

 

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available
Data si ora de inceput
31/05/2024
Data finalizare curs
31/05/2024
Locuri initiale
14
Locuri disponibile
7
Data limita de inregistrare
30/05/2023

Loc de desfășurare

West City Hotel -Cluj, Floresti
strada Avram Iancu nr. 442-446, Floresti Cluj + Hartă Google