A absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București în 2008. În prezent este medic stomatolog generalist cu practică focusată pe endodonție rotativă la microscop și medic rezident Stomatologie Generală.

Începând cu 2009 colaborând cu diverse companii din domeniul stomatologiei, a avut oportunitatea de a învăța de la cei mai buni endodonți: Steve Buchanan, Philippe Sleiman, Gary Glassman, Richard Mounce, Freddy Belliard, Roberto Cristescu participând la traininguri și congrese naționale și internaționale, acumulând astfel informații și cunoștințe comparative pentru diferite produse ale marilor producători din sfera stomatologiei în general, a endodonției în mod special și a tehnicilor actuale folosite.

Începând cu 2011 a susținut numeroase training-uri, cursuri și workshop-uri la nivel național și internațional, atât individuale cât și în cadrul diferitelor congrese, inclusiv a celor studențești din diferite centre universitare, axându-se foarte mult pe cursurile de endodonție.